FORMATGES D’OVELLA

MAS MARCÈ

Llanut (formatge de pasta tova, 300 gr)
Emporità (formatge fresc; 1 o 2 kg)
El Set (formatge madurat; 300gr o 3kg)
Marí (formatge de pasta tova salat amb aigua)
 

 

 

*      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *

 

CAN PUJOL

Ros petit madurat de pasta premsada (650 gr)
Odre madurat de pasta tova (850 i 260 gr)
 

 

 

 

*      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *  

 

MAS D’EROLES

Sant Quiri (3000 gr)
Carreu (450 gr)
Serrat de Corroncui (550 gr)
Pla d’Eroles (1000 gr)

 

 

 

 

 

*      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *  

 

PERELADA

Formatge curat (3000 gr)
Formatge ecològic madurat d’ovella
Formatge ecològic d’ovella afinat amb vi de l’empordà

 

 

 

 

 

*      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *  

 

CLEDA

Formatge semimadurat (500 gr)
Formatge amb romaní
Coagulació Àcida

 

 

 

 

 

*      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *

 

BAUMA

Formatge d’Ovella (450 gr)
Serrat

 

 

 

 

 

 

*      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *

 

LA VALETTE

Puit Blanc (250 a 300gr)
Puit Rustic (250 a 300gr)
Puit Rentat
Boïgot (350 a 400gr)
Farcell (300 a 350gr)

 

 

 

 

*      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *

 

PUERTO DE ONCALA (Soria)

Formatge Trufat (500gr)
Formatge Curat (1200gr)
Torta de formatge d’ovella (750gr)

 

 

 

 

 

*      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *

FORMATGES CAMPS

Crisembert
Blau del Nét
Formatge de llet crua lligat

 

 

 

 

 

*      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *