NOVETATS
TAPES DE CROQUETES DIFERENTS / TAPAS DE CROQUETAS DIFERENTES
Us volem ensenyar diferents idees per a les vostres tapes de croquetes. Queden molt originals i no és el típic plat amb croquetes i ja… Read More »TAPES DE CROQUETES DIFERENTS / TAPAS DE CROQUETAS DIFERENTES
LOBSTER ROLL DE LLAMÀNTOL / LOBSTER ROLL DE BOGAVANTE
INGREDIENTS: 2 COLZES DEL LLAMÀNTOL PREMIUM SHELLFISH O 16 grs. de POTES DE LLAMÀNTOL PREMIUM SHELLFISH 1 PÀ DE BRIOCHE 10 grs. D’ALGA WAKAME MAIONESA… Read More »LOBSTER ROLL DE LLAMÀNTOL / LOBSTER ROLL DE BOGAVANTE
OUS TRENCATS AMB POTES DE LLAMÀNTOL / HUEVOS ROTOS CON PATAS DE BOGAVANTE
INGREDIENTS: – 75 grs. de potes de Llamàntol Premium Shellfish – 2 patates petites – 2 ous Liderou – Farina de cigróns – Oli d’oliva,… Read More »OUS TRENCATS AMB POTES DE LLAMÀNTOL / HUEVOS ROTOS CON PATAS DE BOGAVANTE
SHOPDPQ_DELICATESSEN L’APP PER TENIR TOTS ELS PRODUCTES A CASA
Estem molt contents d’anunciar-vos que ja tenim l’aplicació per a que des del móvil o la tablet puguis decidir quins productes de proximitat o gourmet… Read More »SHOPDPQ_DELICATESSEN L’APP PER TENIR TOTS ELS PRODUCTES A CASA
VIEIRES AMB CREMA DE FOIE I TRUFA ACOMPANYADES DE BOLETS
INGREDIENTS: VIEIRES CANADÀ XL “PREMIUM SHELLFISH” DAUS DE FOIE “COLL VERD” TÒFONA CREMA DE LLET BROU BOLETS LLIMA SAL I PEBRE PREPARACIÓ: Posem la crema… Read More »VIEIRES AMB CREMA DE FOIE I TRUFA ACOMPANYADES DE BOLETS
CARPACCIO DE BACALLÀ AMB TOMÀQUET
INGREDIENTS: Carpaccio de Bacallà Ràfols 2 tomàquets madurs Olivada d’olives negres Cibulet Oli d’oliva extra verge Vinagre de poma Sal i pebre PREPARACIÓ: Ratllar la… Read More »CARPACCIO DE BACALLÀ AMB TOMÀQUET
PIZZA DE CARPACCIO DE BACALLÀ I CARXOFA FRESCA
INGREDIENTS: Base precuinada de pizza fina 4 làmines de Carpaccio de Bacallà Ràfols 3 tomàquets madurs 2 carxofes fresques Parmesà curat Herbes fresquest 50 grs.… Read More »PIZZA DE CARPACCIO DE BACALLÀ I CARXOFA FRESCA
TARTIFLETTE AMB “PUIGPEDRÓS” DEL MOLÍ DE GER
INGREDIENTS: 1/2 kg. de patates 200 grs. formatge Puigpedrós de Molí de Ger 150 grs. de bacó 3 cebes 100 ml. de vi blanc 100… Read More »TARTIFLETTE AMB “PUIGPEDRÓS” DEL MOLÍ DE GER