25 ANYS DE DPQ
1999 – 2024 Text: Jaume Lligadas, treballador jubilat de DPQ Els inicis Si girem la vista enrere fins a l’any 1999, recordarem com vivíem tots… Read More »25 ANYS DE DPQ
1999 – 2024 Text: Jaume Lligadas, treballador jubilat de DPQ Els inicis Si girem la vista enrere fins a l’any 1999, recordarem com vivíem tots… Read More »25 ANYS DE DPQ
1999 – 2024Texto original en catalán de Jaume Lligadas, trabajador jubilado de DPQ Si miramos atrás hasta el año 1999, recordaremos como vivíamos todos curiosos, expectantes y,… Read More »25 AÑOS DE DPQ
Us volem ensenyar diferents idees per a les vostres tapes de croquetes. Queden molt originals i no és el típic plat amb croquetes i ja… Read More »TAPES DE CROQUETES DIFERENTS / TAPAS DE CROQUETAS DIFERENTES
INGREDIENTS: 2 COLZES DEL LLAMÀNTOL PREMIUM SHELLFISH O 16 grs. de POTES DE LLAMÀNTOL PREMIUM SHELLFISH 1 PÀ DE BRIOCHE 10 grs. D’ALGA WAKAME MAIONESA… Read More »LOBSTER ROLL DE LLAMÀNTOL / LOBSTER ROLL DE BOGAVANTE
INGREDIENTS: – 75 grs. de potes de Llamàntol Premium Shellfish – 2 patates petites – 2 ous Liderou – Farina de cigróns – Oli d’oliva,… Read More »OUS TRENCATS AMB POTES DE LLAMÀNTOL / HUEVOS ROTOS CON PATAS DE BOGAVANTE
Estem molt contents d’anunciar-vos que ja tenim l’aplicació per a que des del móvil o la tablet puguis decidir quins productes de proximitat o gourmet… Read More »SHOPDPQ_DELICATESSEN L’APP PER TENIR TOTS ELS PRODUCTES A CASA
INGREDIENTS: VIEIRES CANADÀ XL “PREMIUM SHELLFISH” DAUS DE FOIE “COLL VERD” TÒFONA CREMA DE LLET BROU BOLETS LLIMA SAL I PEBRE PREPARACIÓ: Posem la crema… Read More »VIEIRES AMB CREMA DE FOIE I TRUFA ACOMPANYADES DE BOLETS
INGREDIENTS: Carpaccio de Bacallà Ràfols 2 tomàquets madurs Olivada d’olives negres Cibulet Oli d’oliva extra verge Vinagre de poma Sal i pebre PREPARACIÓ: Ratllar la… Read More »CARPACCIO DE BACALLÀ AMB TOMÀQUET