INGREDIENTS:
- VIEIRES CANADÀ XL “PREMIUM SHELLFISH”
- DAUS DE FOIE “COLL VERD”
- TÒFONA
- CREMA DE LLET
- BROU
- BOLETS
- LLIMA
- SAL I PEBRE
PREPARACIÓ:
Posem la crema de llet al foc i afegim uns daus de foie per a que es vagin desfent.
I posem brou, salpebrem i afegim tòfona ratllada. Ho deixem reduir, triturem i que es redueixi fins tenir una textura cremosa.
A part saltegem els bolets lleugerament amb oli, sal i pebre.
Marquem les vieires a la planxa durant 1 min. per cada costat.
Per montar el plat posem una base de la crema, a sobre i afegim les vieires i repartim els bolets. Ratllem la pell de la llima per sobre.
INGREDIENTES:
- VIEIRAS CANADÀ XL “PREMIUM SHELLFISH”
- DADOS DE FOIE “COLL VERD”
- TRUFA
- CREMA DE LECHE
- CALDO
- SETAS
- LIMA
- SAL Y PIMIENTA
PREPARACIÓN:
Ponemos la crema de leche al fuego y añadimos unos dados de foie para que se fundan.
Ponemos caldo, sal, pimienta y añadimos trufa rallada. Lo dejamos reducir, trituramos y que se reduzca hasta obtener una textura cremosa.
A parte salteamos las setas ligeramente con aceite, sal y pimienta.
Marcamos las vieiras a la plancha durante 1 min. por cada lado.
Para montar el plato ponemos una base de crema, y encima añadimos las vieiras y repartimos las setas. Rallamos la piel de la lima por encima.