VIEIRES AMB CREMA DE FOIE I TRUFA ACOMPANYADES DE BOLETS

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INGREDIENTS:

  • VIEIRES CANADÀ XL “PREMIUM SHELLFISH”
  • DAUS DE FOIE “COLL VERD”
  • TÒFONA
  • CREMA DE LLET
  • BROU
  • BOLETS
  • LLIMA
  • SAL I PEBRE

PREPARACIÓ:

Posem la crema de llet al foc i afegim uns daus de foie per a que es vagin desfent.

I posem brou, salpebrem i afegim tòfona ratllada. Ho deixem reduir, triturem i que es redueixi fins tenir una textura cremosa.

A part saltegem els bolets lleugerament amb oli, sal i pebre.

Marquem les vieires a la planxa durant 1 min. per cada costat.

Per montar el plat posem una base de la crema, a sobre i afegim les vieires i repartim els bolets. Ratllem la pell de la llima per sobre.

INGREDIENTES:

  • VIEIRAS CANADÀ XL “PREMIUM SHELLFISH”
  • DADOS DE FOIE “COLL VERD”
  • TRUFA
  • CREMA DE LECHE
  • CALDO
  • SETAS
  • LIMA
  • SAL Y PIMIENTA

PREPARACIÓN:

Ponemos la crema de leche al fuego y añadimos unos dados de foie para que se fundan.

Ponemos caldo, sal, pimienta y añadimos trufa rallada. Lo dejamos reducir, trituramos y que se reduzca hasta obtener una textura cremosa.

A parte salteamos las setas ligeramente con aceite, sal y pimienta.

Marcamos las vieiras a la plancha durante 1 min. por cada lado.

Para montar el plato ponemos una base de crema, y encima añadimos las vieiras y repartimos las setas. Rallamos la piel de la lima por encima.

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