VIEIRES, CARBASSÓ BABY, FOIE I PURÉ

  • by

INGREDIENTS:

  • 1 VIEIRA CANADÀ XL “PREMIUM SHELLFISH”
  • 1 PATATA
  • 10 cl. NATA CULINÀRIA
  • 1c SAL
  • 1c OLI OLIVA
  • 20 grs BOLET SHIITAKE
  • 2 ESPÀRRECS 
  • 30 grs. DAUS DE FOIE “COLL VERD”
  • 15 grs. MANTEGA
  • 1 CARBASSÓ BABY

Coure la patata en aigua amb sal i la mantega. Escòrrer, triturar i emulsionar amb oli d’oliva. D’altra banda marcar la vieira i laminar-la. Reservar. Saltejar els espàrrecs amb el shiitake i el carbassó trocejats en oli d’oliva. Al plat posarem el parmentier (puré de patata) al fons del plat, a sobre col.locarem el saltejat de verdures i la Vieira Canadà XL “Premium Shellfish” laminada. Per últim els daus de foie de “Coll Verd”

VIEIRA, CALABACÍN BABY, FOIE I PURÉ

INGREDIENTES:

  • VIEIRA CANADÀ XL “PREMIUM SHELLFISH”
  • 1 PATATA
  • 1cl. NATA CULINARIA
  • 1c SAL
  • 1c ACEITE OLIVA
  • 20 grs. SETA SHIITAKE
  • 2 ESPÁRRAGOS TRIGUEROS
  • 30 grs. DADOS DE FOIE “COLL VERD”
  • 15 grs. MANTEQUILLA
  • 1 CALABACÍN BABY

Cocer la patata en agua con sal y mantequilla. Escurrir, triturar y emulsionar con aceite de oliva. Por otro lado marcar la vieira y laminarla. Reservar. Saltear los espárragos con el shiitake y el calabacín troceados en aceite de oliva. En el plato pondremos el parmentier (puré de patats) en el fondo, encima colocaremos el salteado de verduras y la Vieira Canadà XL “Premium Shellfish” laminada. Por último, los dados de foie de “Coll Verd”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*