INGREDIENTS:
- 1 VIEIRA CANADÀ XL “PREMIUM SHELLFISH”
- 1 PATATA
- 10 cl. NATA CULINÀRIA
- 1c SAL
- 1c OLI OLIVA
- 20 grs BOLET SHIITAKE
- 2 ESPÀRRECS
- 30 grs. DAUS DE FOIE “COLL VERD”
- 15 grs. MANTEGA
- 1 CARBASSÓ BABY
Coure la patata en aigua amb sal i la mantega. Escòrrer, triturar i emulsionar amb oli d’oliva. D’altra banda marcar la vieira i laminar-la. Reservar. Saltejar els espàrrecs amb el shiitake i el carbassó trocejats en oli d’oliva. Al plat posarem el parmentier (puré de patata) al fons del plat, a sobre col.locarem el saltejat de verdures i la Vieira Canadà XL “Premium Shellfish” laminada. Per últim els daus de foie de “Coll Verd”
VIEIRA, CALABACÍN BABY, FOIE I PURÉ
INGREDIENTES:
- VIEIRA CANADÀ XL “PREMIUM SHELLFISH”
- 1 PATATA
- 1cl. NATA CULINARIA
- 1c SAL
- 1c ACEITE OLIVA
- 20 grs. SETA SHIITAKE
- 2 ESPÁRRAGOS TRIGUEROS
- 30 grs. DADOS DE FOIE “COLL VERD”
- 15 grs. MANTEQUILLA
- 1 CALABACÍN BABY
Cocer la patata en agua con sal y mantequilla. Escurrir, triturar y emulsionar con aceite de oliva. Por otro lado marcar la vieira y laminarla. Reservar. Saltear los espárragos con el shiitake y el calabacín troceados en aceite de oliva. En el plato pondremos el parmentier (puré de patats) en el fondo, encima colocaremos el salteado de verduras y la Vieira Canadà XL “Premium Shellfish” laminada. Por último, los dados de foie de “Coll Verd”