INGREDIENTS:
- 1/2 kg. de patates
- 200 grs. formatge Puigpedrós de Molí de Ger
- 150 grs. de bacó
- 3 cebes
- 100 ml. de vi blanc
- 100 ml. de crema de llet
- Sal i pebre
- 3 claus d’olor i llorer
PREPARACIÓ:
Courem les patates en aigua calenta amb sal i llorer. Un cop fredes les pelarem i les tallarem a rodanxes d’1 cm.
Sofregirem el bacon tallat en talls petits uns 5 min., abaixarem el foc i sofregirem les cebes tallades en juliana uns 30 min amb els claus d’olor. Reduirem el vi blanc.
Col.locarem en una safata una base de patata salpebrada i cobrirem amb una capa de ceba i bacó, posarem una altra capa de patata, ceba i bacó i al damunt de tot posarem el formatge Puigpedrós del Molí de Ger tallat a rodanxes.
Afegim la crema de llet repartida al damunt i fornegem uns 10 min. fins que el formatge quedi fos. Retirar i servir.
INGREDIENTES:
- 1/2 kg. de patatas
- 200 grs. queso Puigpedrós de Molí de Ger
- 150 grs. de bacon
- 3 cebollas
- 100 ml. de vino blanco
- 100 ml. de crema de lleche
- Sal y pimienta
- 3 clavos de olor y laurel
PREPARACIÓN:
Coceremos las patatas en agua caliente con sal y laurel. Una vez frías las pelaremos y las cortaremos a lonchas de 1 cm.
Rehogaremos el bacon cortado en trozos pequeños unos 5 min, bajaremos el fuego y rehogaremos las cebollas cortadas en juliana unos 30 min. con los clavos de olor. Reduciremos el vino blanco.
Colocaremos en una bandeja una base de patata salpimentada y cubriremos con una capa de cebolla y bacon, haremos otra capa de patata, cebolla y bacon y encima de todo pondremos el queso Puigpedrós del Molí de Ger cortado a lonchas.
Añadimos la crema de leche repartida encima y horneamos 10 min. hasta que el queso quede fundido. Retirar y servir
