SHOPDPQ_DELICATESSEN L’APP PER TENIR TOTS ELS PRODUCTES A CASA

  • by

Estem molt contents d’anunciar-vos que ja tenim l’aplicació per a que des del móvil o la tablet puguis decidir quins productes de proximitat o gourmet vols que et fem arribar a casa.

Us deixem una guía pràctica de com poder descarregar i donar-se d’alta d’usuari en l’aplicació.

Per descarregar-ho a aparells Android s’ha d’entrar a Google Play Store i descarregar ShopDPQ_delicatessen https://play.google.com/store/apps/details?id=com.farandsoft.primeraqualitat¬gl=ES

Per descarregar-ho a aparells Apple s’ha d’entrar a Apple Market i descarregar ShopDPQ_delicatesse

L’aplicació és gratuïta i després de descarregar-la triga uns minuts en obrir-se. (Veureu que va dient “cargando”)

Un cop a dins de l’aplicació ja podeu navegar per a veure tots els productes que oferim. En l’aplicació no hi ha tots els productes que nosaltres distribuïm perquè hi ha formats més grans que són pensats per a majoristes o sector horeca, no per a particulars. Si ets restaurador i vols informació envian’s un mail a info@dpq.cat i t’enviarem totes les possibilitats que et poden interessar.

 

Per poder veure els preus dels productes t’has de donar d’alta com a usuari, clicant a sobre del ninot (barra superior) s’obre una pestanya que diu “Registrarme”.

Després de posar les dades vostres haureu d’esperar a rebre un mail amb el número que tindreu d’usuari i una contrasenya. Aquest mail moltes vegades no és inmediat, triga una estona a que us arribi.

 

Una vegada introduïu les dades que rebreu per mail a “Iniciar sesión” ja veureu aquesta pantalla a on trieu el producte que voleu buscar i s’obrirà en el índex al costat de la pantalla.

Si entreu, per exemple, als làctics veureu tota la varietat que podeu triar.

 

En aquesta pantalla surten tots els productes de làctics i en cada producte podeu triar la quantitat que voleu i l’aplicació us dirà si n’hi ha en estoc o no.

 

Una vegada decidits i afegits a la cistella els productes que voleu, veureu el total amb I.V.A. inclós i si esteu d’acord ja us sortirà la pantalla pel pagament amb la tarja.

 

En 2-3 dies rebreu els productes a casa vostra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*