RISOTTO DE LLAMÀNTOL, PARMESÀ I CEBA CONFITADA

  • by

INGREDIENTS:

  • 2 COLZES DE LLAMÀNTOL (+- 12 g/u) PREMIUM SHELLFISH
  • 1c SAL
  • 100 grs. ARRÒS
  • 200 ml. FUMET DE PEIX
  • 30 grs. PARMESÀ
  • 1 CEBA
  • 1c OLI OLIVA
  • 1 GRA D’ALL

Trocejar i ofegar lleugerament els colzes de llamàntol. Retirar. Picar l’all i la ceba i sofregir-ho a foc lent amb oli d’oliva i sal. Afegir l’arròs (si es vol una mica de vi blanc) i mullar-lo amb el fumet. A 2 min. d’acabar la cocció de l’arròs afegir el llamàntol i el parmesà. Salpebrar, remenar i servir.

Important: Descongelar sempre el llamàntol abans de fer-lo servir. 8 h. a la nevera.


RISOTTO DE BOGAVANTE, PARMESANO Y CEBOLLA CONFITADA

INGREDIENTES:

  • 2 CODOS DE BOGAVANTE (+- 12 g/u) PREMIUM SHELLFISH
  • 1c SAL
  • 100 grs. ARROZ
  • 200 ml. FUMET DE PESCADO
  • 30 grs. PARMESANO
  • 1 CEBOLLA
  • 1c ACEITE OLIVA
  • 1 DIENTE AJO

Trocear y rehogar ligeramente los codos de Bogavante. Retirar. Picar el ajo y cebolla y pochar a fuego lento con aceite de oliva y sal. Añadir el arroz (se puede añadir vino blanco) y mojar con el fumet. A 2 min. de terminar la cocción del arroz añadir el bogavante y el parmesano. Sazonar, remover y servir.

Importante: Descongelar siempre el bogavante antes de usar. 8h. en la nevera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*