PIZZA DE CARPACCIO DE BACALLÀ I CARXOFA FRESCA

  • by

INGREDIENTS:

  • Base precuinada de pizza fina
  • 4 làmines de Carpaccio de Bacallà Ràfols
  • 3 tomàquets madurs
  • 2 carxofes fresques
  • Parmesà curat
  • Herbes fresquest
  • 50 grs. de pa integral
  • Vinagreta
  • Olives
  • Alfàbrega fresca

PREPARACIÓ:

Escaldar els tomàquets, pelar-los i treure el cor o les pepites. Els posem en la base de la pizza. Pelem la carxofa, la tallem molt fina i li posem oli i sal.

Montem la base de la pizza amb el tomàquet, la carxofa, les olives, una mica d’alfàbrega i cobrim amb la làmina de carpaccio de bacallà.

Per sobre pintem el bacallà amb la vinagreta molt sutilment, decorem amb herbes fresques, unes làmines de carxofes, rallem el pa negre i una mica de parmesà.

En el moment de servir posar la pizza sobre una planxa per només calentar la base i que la part de sobre segueixi fresca.

Consell: Descongelar en la nevera i dins la bossa. Secar i llest per utilitzar.

 

INGREDIENTES:

  • Base precocinada de pizza fina
  • 4 láminas de Carpaccio de Bacalao Rafols
  • 3 tomates maduros
  • 2 alcachofas frescas
  • Parmesano curado
  • Hierbas frescas
  • 50 grs. de pan integral
  • Vinagreta
  • Aceitunas
  • Albahaca fresca

PREPARACIÓN:

Escaldar los tomates, pelarlos i sacar el corazón o las pepitas. Los ponemos en la base de la pizza. Pelamos las alcachofas, las cortamos muy finas y ponemos aceite y sal.

Montamos la base de la pizza con el tomate, la alcachofa, las aceitunas, un poco de albahaca y cubrimos con la lámina de carpaccio de bacalao.

Pintamos el bacalao con la vinagreta muy sutilmente, decoramos con hierbas frescas unas láminas de alcachofas, rallamos el pan negro y un poco de parmesano.

En el momento de servir poner la pizza sobre una planxa para solo calentar la base y que la parte superior siga fresca.

Consejo: Descongelar en el frigorífico y dentro de la bolsa. Secar y listo para utilizar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*