OUS TRENCATS AMB POTES DE LLAMÀNTOL / HUEVOS ROTOS CON PATAS DE BOGAVANTE

  • by

INGREDIENTS:

– 75 grs. de potes de Llamàntol Premium Shellfish

– 2 patates petites

– 2 ous Liderou

– Farina de cigróns

– Oli d’oliva, sal i all

PREPARACIÓ:

Pelar les patates i tallar-les per fer les fregides.

Arrebossar les potes de llamàntol només amb la farina de cigrons.

I ja podem fregir amb un all dins l’oli, d’una banda les patates i les emplatem primer en el plat. Després els ous ferrats que els afegim damunt les patates. Per últim fregim les potes de llamàntol i les adaptem al plat.

I ja llest per menjar.

INGREDIENTES:

– 75 grs. de patas de Bogavante Premium Shellfish

– 2 patatas pequeñas

– 2 huevos Liderou

– Harina de garbanzos

– Aceite de oliva, sal y ajo.

PREPARACIÓN:

Pelar las patatas y cortarlas para freirlas.

Rebozar las patas de bogavante sólo con la harina de garbanzos.

Y ya podemos freir con un ajo dentro del aceite, por un lado las patatas y las emplatamos primero en el plato. Después los huevos fritos que los colocamos encima de las patatas. Por último freímos las patas de bogavante y las adaptamos al plato.

Ya listo para comer.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*