LOBSTER ROLL DE LLAMÀNTOL / LOBSTER ROLL DE BOGAVANTE

  • by

INGREDIENTS:

  • 2 COLZES DEL LLAMÀNTOL PREMIUM SHELLFISH O 16 grs. de POTES DE LLAMÀNTOL PREMIUM SHELLFISH
  • 1 PÀ DE BRIOCHE
  • 10 grs. D’ALGA WAKAME
  • MAIONESA DE KIMCHI
  • 2 LÀMINES DE ROAST BEEF
  • MANTEGA
  • SAL Y OLI D’OLIVA

PREPARACIÓ:

Desfer la mantega i enrossir el pa de brioche fent una obertura al mig.

Passar per la paella amb oli els colzes de llamàntol previament salats o enfarinar les potes de llamàntol i fregir-les amb oli

Muntar el pa de brioche posant les làmines de roast beef a l’interior. A sobre afegir l’alga wakame i al damunt la maionesa. Ja per emplatar-ho al damunt de tot afegirem o els colzes o les potes de llamàntol arrebossades.

 

 

 

INGREDIENTES:

  • 2 CODOS DE BOGAVANTE PREMIUM SHELLFISH o 16 grs. de PATAS DE BOGAVANTE PREMIUM SHELLFISH
  • 1 PAN DE BRIOCHE
  • 10 grs. de ALGA WAKAME
  • MAYONESA DE KIMCHI
  • 2 LÁMINAS DE ROAST BEEF
  • MANTEQUILLA
  • SAL Y ACEITE DE OLIVA

PREPARACIÓN:

Deshacer la mantequilla y tostar con ella el pan de brioche haciendo una obertura en el centro.

Pasar por la sartén con aceite los codos de bogavante previamente salados o enharinar las patas de bogavante y freirlas con aceite.

Montar el pan de brioche poniendo las láminas de roast beef en el interior. Añadir encima la alga wakame y luego la mayonesa. Para emplatar, colocaremos sobre la mayonesa los codos o las patas de bogavante rebozadas.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*