GRAELLADA DE VERDURES I VIEIRES AMB CRUIXENT DE PERNIL

  • by

INGREDIENTS:

  • 3 VIEIRES CANADÀ M (+- 19 grs.) PREMIUM SHELLFISH
  • 1c OLI OLIVA, SAL I PEBRE
  • VERDURES VARIADES (CARBASSA, TOMÀQUET, PORRO, ALLS TENDRES, CEBA, CARBASSÓ, ESBERGINIA, BRÒQUIL)
  • 2 làmines de PERNIL DE CEBO IBÈRIC “HERGASÁN”
  • 1 GRA D’ALL
  • 1c VINAGRE
  • 1c JULIVERT

Tallar les verdures i escaldar-les un moment de manera individual. Després marcar-les a la planxa o paella. Per altra banda, marcar les vieires en una paella. Fornejar les làmines de pernil a 160º durant 15′. Picar l’all i fer un refregit amb l’oli. Quan estigui daurat afergir-hi el julivert i el vinagre. Emplatar les verdures amb les vieires i el cruixent de pernil i amanir amb el refregit a gust.

Important: Descongelar sempre les vieires abans de fer servir. 8h a la nevera.

 

PARRILLADA DE VERDURAS Y VIEIRAS CON CRUJIENTE DE JAMÓN

INGREDIENTES:

  • 3 VIEIRAS CANADÀ M (+-19 grs.) PREMIUM SHELLFISH
  • 1c ACEITE DE OLIVA, SAL Y PIMIENTA.
  • VERDURAS VARIADAS (CALABAZA, TOMATE, PUERRO, AJETES, CEBOLLA, CALABACIN, BERENJENA, BROCOLI)
  • 2 láminas de JAMÓN DE CEBO IBÉRICO “HERGASÁN”
  • 1 DIENTE DE AJO
  • 1c VINAGRE
  • 1c PEREJIL

Cortar las verduras y darles un leve escaldado de manera individual. Después marcarlas en la plancha o sartén. Por otro lado marcar las vieiras en sartén. Hornear las láminas de jamón a 160º durante 15′. Picar el ajo y hacer un refrito con aceite. Cuando esté dorado añadir el perejil y el vinagre. Emplatar las verduras con las vieiras y el crujiente de jamón y aliñar con el refrito a gusto.

Importante: Descongelar siempre las vieiras antes de usar. 8 h. en la nevera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*