INGREDIENTS:
- 3 VIEIRES CANADÀ M (+- 19 grs.) PREMIUM SHELLFISH
- 1c OLI OLIVA, SAL I PEBRE
- VERDURES VARIADES (CARBASSA, TOMÀQUET, PORRO, ALLS TENDRES, CEBA, CARBASSÓ, ESBERGINIA, BRÒQUIL)
- 2 làmines de PERNIL DE CEBO IBÈRIC “HERGASÁN”
- 1 GRA D’ALL
- 1c VINAGRE
- 1c JULIVERT
Tallar les verdures i escaldar-les un moment de manera individual. Després marcar-les a la planxa o paella. Per altra banda, marcar les vieires en una paella. Fornejar les làmines de pernil a 160º durant 15′. Picar l’all i fer un refregit amb l’oli. Quan estigui daurat afergir-hi el julivert i el vinagre. Emplatar les verdures amb les vieires i el cruixent de pernil i amanir amb el refregit a gust.
Important: Descongelar sempre les vieires abans de fer servir. 8h a la nevera.
PARRILLADA DE VERDURAS Y VIEIRAS CON CRUJIENTE DE JAMÓN
INGREDIENTES:
- 3 VIEIRAS CANADÀ M (+-19 grs.) PREMIUM SHELLFISH
- 1c ACEITE DE OLIVA, SAL Y PIMIENTA.
- VERDURAS VARIADAS (CALABAZA, TOMATE, PUERRO, AJETES, CEBOLLA, CALABACIN, BERENJENA, BROCOLI)
- 2 láminas de JAMÓN DE CEBO IBÉRICO “HERGASÁN”
- 1 DIENTE DE AJO
- 1c VINAGRE
- 1c PEREJIL
Cortar las verduras y darles un leve escaldado de manera individual. Después marcarlas en la plancha o sartén. Por otro lado marcar las vieiras en sartén. Hornear las láminas de jamón a 160º durante 15′. Picar el ajo y hacer un refrito con aceite. Cuando esté dorado añadir el perejil y el vinagre. Emplatar las verduras con las vieiras y el crujiente de jamón y aliñar con el refrito a gusto.
Importante: Descongelar siempre las vieiras antes de usar. 8 h. en la nevera.