FORMATGES DE CABRA

BAUMA

  • Carrat (300 gr)
  • Curat la Garrotxa (Barra, rodó 1500 gr)
  • Crema àcida natural, al pebre o al julivert(1500 gr)
  • Formatge Bauma Madurat
  • Formatge Bauma amb oli (Pot de vidre)

 

 

 

 

*      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *

CAN PUJOL

      Sant Mateu (1000gr)

 

      Cantell Gran (2000gr)

 

      Petit Nevat  madurat de pasta tova (260gr)

 

      Gros Nevat (2400gr)

 

      Aprime (1700gr)

 

    Canyet

*      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *

 

PERELADA

Al Vi (450 gr)

 

 

 

 

 

 

 

*      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *

FORMATGERIA BARIDÀ

Formatge Curat Baridà

 

 

 

 

 

 

 

*      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *

FORMATGES CAMPS

Lo Combinat
Blau de l’Avi Ton
Liades mediterrànees (Pimentó/Albahaca i tomàquet)
*      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *

 

LE BOLUT

Red Bunch
Wild Bunch
Blak Bunch
L’Itou

 

 

 

 

 

*      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *