
INGREDIENTS:
- Filet de porc o llom de porc
- Formatge “Blau Ceretà” del Molí de Ger
- Crema de llet
- Sal i pebre
PREPARACIÓ:
Passar per la paella amb una mica d’oli el filet o llom de porc. Retirar. Amb el mateix oli de la paella desfer un troç de Blau Ceretà, quan ja casi s’hagi desfer afegir crema de llet al gust i salpebrar. Just abans de servir deixar coure un moment el filet o el llom de porc dins la salseta.
INGREDIENTES:
- Filete de cerdo o lomo de cerdo
- Queso “Blau Ceretà” del Moli de Ger
- Crema de leche
- Sal y pimienta
PREPARACIÓN:
Pasar por la paella, con un poco de aceite, el filete o el lomo de cerdo. Retirar. Con el mismo aceite de la paella deshacer un trozo de Blau Ceretà, cuando ya casi se haya deshecho añadir crema de leche al gusto y salpimentar. Justo antes de servir dejar cocer un momento el filete o el lomo de cerdo dentro de la salsa.
