FILET DE PORC AMB FORMATGE “BLAU CERETÀ” DEL MOLÍ DE GER

  • by
FORMATGE BLAU CERETÀ DEL MOLÍ DE GER

INGREDIENTS:

  • Filet de porc o llom de porc
  • Formatge “Blau Ceretà” del Molí de Ger
  • Crema de llet
  • Sal i pebre

PREPARACIÓ:

Passar per la paella amb una mica d’oli el filet o llom de porc. Retirar. Amb el mateix oli de la paella desfer un troç de Blau Ceretà, quan ja casi s’hagi desfer afegir crema de llet al gust i salpebrar. Just abans de servir deixar coure un moment el filet o el llom de porc dins la salseta.

INGREDIENTES:

  • Filete de cerdo o lomo de cerdo
  • Queso “Blau Ceretà” del Moli de Ger
  • Crema de leche
  • Sal y pimienta

PREPARACIÓN:

Pasar por la paella, con un poco de aceite, el filete o el lomo de cerdo. Retirar. Con el mismo aceite de la paella deshacer un trozo de Blau Ceretà, cuando ya casi se haya deshecho añadir crema de leche al gusto y salpimentar. Justo antes de servir dejar cocer un momento el filete o el lomo de cerdo dentro de la salsa.

FORMATGE BLAU CERETÀ DEL MOLÍ DE GER

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*