CARPACCIO DE BACALLÀ AMB TOMÀQUET

  • by

INGREDIENTS:

  • Carpaccio de Bacallà Ràfols
  • 2 tomàquets madurs
  • Olivada d’olives negres
  • Cibulet
  • Oli d’oliva extra verge
  • Vinagre de poma
  • Sal i pebre

PREPARACIÓ:

Ratllar la carn dels tomàquets i posar-la en un colador per eliminar l’aigua, deixant-los uns 10 min. Després amanir-los amb sal i pebre i unes gotes d’oli d’oliva verge.

Fer una base amb la polpa de tomàquet, posar el carpaccio de bacallà a sobre. Acabar-ho amb una mica de vinagreta d’olivada, oli d’oliva verge, unes gotes de vinagre de poma i empolsinar també una mica de cibulet picat.

Consell: Descongelar en la nevera i dins la bossa. Secar i llest per utilitzar.

INGREDIENTES:

  • Carpaccio de Bacalao Ràfols
  • 2 tomates maduros
  • Olivada de aceitunas negras
  • Cibulet
  • Aceite de oliva extra virgen
  • Vinagre de manzana
  • Sal i pimienta

PREPARACIÓN:

Rallar la carne de los tomates y ponerla en un colador para eliminar el agua, dejandolos unos 10 min. Después aliñarlos con sal y pimienta y unas gotas de aceite de oliva virgen.

Hacer una base con la pulpa de tomate, poner el carpaccio de bacalao encima. Acabarlo con un poco de vinagreta de olivada, aceite de oliva virgen, unas gotas de vinagre de manzana y picar un poco de cibulet.

Consejo: Descongela en el frigorífico y dentro de la bolsa. Secar y listo para utilizar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*