EMBOTITS

CAL TOMÀS

Botifarra perol (peces de 250 gr)
Botifarra negra (peces de 250 gr)
Botifarra catalana (peces de 250 gr)
Bull negre (peçes de 250 gr)
Botifarra d’ou (1kg)
Cap de senglar (1kg)
Pa de fetge (1kg)
Peus de porc cuits (peces de 250 gr)
Fiambre al cep (1kg)
Xolís (peces de 150 gr)
Secallona (peces de 150 gr)
Secalloneta (paquets 5 uni)
Llonganissa (botifarra de carns)

*      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *

 

EL GRANER

Botifarra Dolça Tendre
Fuet

Bull Blanc Ample
Bull Negre Ample
Botifarra de Cap de Senglar
Botifarra de Perol
Botifarra Catalana
Pernil Cuit

 

 

 

*      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *      *