AMANIDA DE LLAMÀNTOL AMB GUACAMOLE I FRUITES DEL BOSC

  • by

INGREDIENTS:

  • 1/2 LLAMÀNTOL DE CANADÀ DUO SMALL CHIX (446/536) “PREMIUM SHELLFISH”
  • 1 ALVOCAT
  • 20 grs. FRUITES DEL BOSC
  • 1 TOMÀQUET
  • 80 grs. BARREJA D’ENCIAMS
  • 1/4 POMA
  • 10 grs. FORMATGE SUAU
  • 1c VINAGRE DE POMA
  • 1c OLI D’OLIVA
  • 1c PEBRE / SAL

Coure el llamàntol duo small en la bosa a 85º al vapor durant 3’50” i refrescar. D’altra banda, pelar l’alvocat i triturarlo amb el formatge, oli, vinagre, sal i pebre per obtenir el guacamole. Pelar el tomàquet i la poma i tallar-ho en petits daus.

Amb un motllo a mode de timbal col.locar una capa d’enciams amanida, tomàquet y poma. Repetir una altra capa d’enciams, tomàquet i poma i sobre això col.locar les fruites del bosc previament macerades en una mica de vinagre i el mig Llamàntol Duo Small tallat.

Important: Descongelar sempre el Llamàntol abans de fer servir. 8h en la nevera.


ENSALADA DE BOGAVANTE CON GUACAMOLE Y FRUTOS DEL BOSQUE

INGREDIENTES:

  • 1/2 BOGAVANTE DE CANADÁ DUO SMALL CHIX (446/536) “PREMIUM SHELLFISH”
  •  
  • 1 AGUACATE
  • 20 grs. FRUTOS DEL BOSQUE
  • 1 TOMATE
  • 80 grs. MEZCLA DE LECHUGAS
  • 1/4 MANZANA
  • 10 grs. QUESO SUAVE
  • 1c VINAGRE DE MANZANA
  • 1c ACEITE DE OLIVA
  • 1c PIMIENTA / SAL

Cocer el Bogavante Duo Small en la bolsa a 85º al vapor durante 3’50” y refrescar. Por otro lado, pelar el aguacate y triturarlo con el queso, aceite, vinagre, sal y pimienta para obtener el guacamole. Pelar el tomate y la manzana y cortarlo en pequeños dados.

Con un molde a modo timbal colocar una capa de lechugas aliñada, tomate y manzana. Repetir otra capa de lechuga, tomate y manzana y sobre ello colocar los frutos del bosque previamente macerados en un poco de vinagre y el medio Bogavante Duo Small.

Importante: Descongelar siempre el Bogavante antes de usar. 8h en la nevera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*